Events op de golfbaan

Het leuke van golf is dat er zoveel verschillende manieren zijn om het spel te spelen. Beginnende en ervaren golfers kunnen tegen elkaar spelen of jong met oud en daar hoeft het niet bij te blijven. Een bedrijfsuitje in de vorm van een golfclinic onder leiding van een van de pro’s, omlijst met een top lunch high-tea, buffet of diner in golfrestaurant Roxenisse…

Er is van alles mogelijk om er een perfect evenement van te maken voor de familie, de collega’s, de vriendenclub of als productpresentatie, een jubileum, verjaarspartij of zomaar, voor de gezelligheid.

Het leuke van golf is dat er zoveel verschillende manieren zijn om het spel te spelen. Beginnende en ervaren golfers kunnen tegen elkaar spelen of jong met oud en daar hoeft het niet bij te blijven. Golfbaan Catharinenburg geeft u volop de ruimte op de 18 holes baan of de 9 holes par 3, de royale driving range, putting greens en chip- en pitchveld.
Een bedrijfsuitje in de vorm van een golfclinic onder leiding van een van de pro’s, omlijst met een top lunch high-tea, buffet of diner in golfrestaurant Roxenisse… Er is van alles mogelijk om er een perfect evenement van te maken voor de familie, de collega’s, de vriendenclub of als productpresentatie, een jubileum, verjaarspartij of zomaar, voor de gezelligheid.

Golfbaan Catharinenburg beschikt men over veel ervaring met het organiseren van evenementen. Voor zowel kleine gezelschappen als grotere groepen is er accommodatie. Zo strijden de baansponsors éénmaal per maand in competitieverband om de eer, nodigen bedrijven hun relaties uit voor een ontspannen ’netwerkdag’ en worden personeelsuitjes motiverende golfclinics waar nog lang na het aansluitende diner over gepraat wordt.

Ook de organisatie van golftrips naar andere banen, zelfs over de landsgrenzen, kan gerust aan het evenementen team worden overgelaten.

Loop eens binnen bij de receptie en laat ’Golfbaan Catharinenburg’ u verrassen.