Beste leden,

Afgelopen maandag zijn de penningmeester en de dames van het secretariaat hard aan het werk geweest m.b.t. de facturatie en de nieuwe passen.

Dit was de eerste keer dat de facturen niet met het ParHole werden verstuurd, maar dat u die zelf kon downloaden van de site. Dat verliep niet overal even soepel, maar met behulp van het secretariaat zijn de meeste facturen toch bij de divese leden aangekomen.

Door deze actie hebben wij echter ook gemerkt, dat niet alle ledengegevens up to date zijn. Zo waren er een aantal verouderde mailadressen en ook telefoonnummers bleken niet altijd te kloppen. Daarom willen wij u verzoeken om op uw eigen pagina in het systeem te controleren of uw gegevens wél kloppen. Als dat niet het geval is, stuurt u dan alstublieft een mail naar info@gcroxenisse.nl, zodat wij uw gegevens kunnen aanpassen.

Mocht het zo zijn dat u niet op de site kunt omdat u geen wachtwoord heeft of dat wellicht bent vergeten, dan is een mailtje naar bovengenoemd adres voldoende, u krijgt dan van ons een nieuw wachtwoord toegestuurd.

Vriendelijke groeten,

Margreeth van der Vlis – van Bennekom
Secretaris GC Roxenisse