Golfpro’s op Golfbaan Catharinenburg

Onder leiding van een golfpro kunt u leren golfen. Hij of zij maakt u bekend met de techniek en de regels voor het spel en bereidt u voor op het GVB-examen.

Eenmaal het GVB op zak wordt het werken aan uw handicap. Ook hierbij kunnen de pro’s u met raad en daad bijstaan. Zelfs de zeer ervaren golfer zal nog regelmatig contact hebben met een pro om zijn spel en techniek te onderhouden en waar mogelijk nog te verbeteren. Een afspraak met een pro maakt u in de golfshop.

Onder leiding van een golfpro kunt u leren golfen. Hij of zij maakt u bekend met de techniek en de regels voor het spel en bereidt u voor op het GVB-examen. Op Golfbaan Catharinenburg wordt onder toezicht van de Golfclub Roxenisse een aantal maal per jaar GVB-examen afgenomen. Als extra, speciaal voor de beginnende golfer biedt ’Catharinenburg’ een negen holes tellende Par-3 baan. Hier kunt u het geleerde op een gemakkelijke en ontspannen wijze in praktijk brengen. Tevens is er de mogelijkheid een bedrijfsuitje, familiedag of evenement te organiseren in de vorm van een golfclinic onder begeleiding van een van onze golfprofessionals. Na afloop hiervan is er de mogelijkheid om in het restaurant iets te eten en te drinken.

De golfpro’s op ’Catharinenburg ’ organiseren speciaal voor starters een cursus om kennis te maken met het fascinerende golfspel. Al na een paar lessen kunt u de par-3 baan in om het geoefende in praktijk te brengen en het echte golfgevoel te krijgen. Het vervolg op de starters class is de cursus voor het voor het halen van GolfVaardigheidsBewijs (GVB), een kaartje waarmee u op de meeste banen in Nederland mag spelen. De cursisten maken kennis met de verschillende technieken, baanregels en -etiquetten. Aan het einde van deze opleiding krijgen zij baanpermissie waarmee zij onder begeleiding van een ervaren golfer de 18-holes baan in mogen ter verdere voorbereiding op het GVB. De gemiddelde cursist heeft ongeveer twintig uur instructie nodig om op te kunnen voor het GVB examen dat bestaat uit een theoretische en praktische toets.
Eenmaal het GVB op zak wordt het werken aan uw handicap. Ook hierbij kunnen de pro’s u met raad en daad bijstaan. Zelfs de zeer ervaren golfer zal nog regelmatig contact hebben met een pro om zijn spel en techniek te onderhouden en waar mogelijk nog te verbeteren.
Een afspraak met een pro maakt u in de receptie.

Leo van Bennekom

Leo van Bennekom

Golfpro Leo van Bennekom
TeeTime Golf Studio op de golfbaan Catharinenburg
Telefoon 0181 404 712
Mobiel 06 53 96 77 38
E-mail: info@teetime.nl

GOLFLES STARTERS en GEVORDEREN
CLINICS voor bedrijven en 
particulieren
GOLFVAARDIGHEIDSBEWIJS HALEN
Speciale winter en zomer clinic en training programma

Meer informatie over lessen, advies en prijzen staan op de website www.teetime.nl

peter maurits

Peter Maurits

Peter Maurits

U bent geïnteresseerd in de golfsport en u overweegt les te nemen bij een golfprofessional. Een goede zaak en u bent bij ons dan ook aan het juiste adres.
U als beginner of u als ervaren golfer die uw vaardigheden wenst bij te schaven, kunt bij mij terecht. Sinds 1995 ben ik, na mijn tweejarige opleiding, bevoegd als PGA-professional om les te geven.

Mijn organisatie staat voor het aanbieden van plezier in het spel en daarom gaan wij na 6 lessen de 9-holes baan op.

Golfvaardigheidsbewijs

Als beginnende golfer ligt uw interesse vooral in het behalen van uw golfvaardigheidsbewijs. Het examen bestaat uit een theorie- en een praktijkexamen. Na de eerste les bespreken wij samen uw lesprogramma. U moet rekenen op ongeveer 20 lessen voor u examen kunt doen. Na 6 lessen gaan wij de 9-holes baan op.

Naast lesgeven kunt u bij Maurits Golf Promotions ook terecht voor tal van andere activiteiten.
Meer informatie kunt u vinden op de website www.mauritsgolf.com
Maurits Golf Promotions
Postbus 26,, 3240 AA  MIDDELHARNIS
E-mail : info@mauritsgolf.com
Mobiel : 06 22 41 14 78

Contact:
Tel: 06-24375600
E-mail: ruudklip@wxs.nl
Website: www.leernugolf.nl

Leer op een professionele en ontspannen manier de fijne kneepjes van de golfsport! Onder begeleiding van een  gecertificeerd golfinstructeur krijgt u les in de diverse onderdelen van de sport zowel voor beginners als (ver)gevorderden.

Als gekwalificeerd golfprofessional (sinds 2004) is het mijn doel het spelplezier van beginnende en gevorderde golfers te verhogen, zowel één op één als in groepsverband. Mijn specialiteit is short game (putten, chippen en pitchen), maar ik verbeter samen met u ook graag uw techniek van lange slagen en afslagen. Ik stel graag trainingssessies samen afhankelijk van uw behoefte.

U kunt bij mij terecht voor alles wat met golf te maken heeft. Hierbij kunt u denken aan de begeleiding tot aan het baanpermissie/GVB, handicap en verder, uitleg van de golfregels, advies over uw golfuitrusting, het organiseren van clinics, bedrijfsuitjes en golfreizen.

BEGINNERSCURSUS
U leert golftechnieken en de basisregels om op de baan te spelen. Door de kleine groepsgrootte kan ik mij bij elke training individueel op  u concentreren, op deze manier verkrijgt u een kwaliteitsbasis die succes en plezier bij het golfen garandeert, zelfs na de cursus.

Cursusduur 5 uur
Min. 2 – max. 4 deelnemers*
Inclusief de fees tot aan het GVB (handicapverwerving)
Inclusief ballen en huurclubs

€ 185 per persoon bij 2 deelnemers
€ 165 per persoon bij 3 deelnemers
€ 150 per persoon bij 4 deelnemers

PRIVE LESSEN
Verbeter uw individuele spel met privélessen.
€ 50/60 min.
€ 25/30 min.

KENNISMAKINGS- OF BEDRIJFSCLINIC (2 uur)
Beleef een eerste kennismaking met het golfen en leer swingen en putten.
Min. 6 – max. 12 deelnemers*
€ 30 p.p. exclusief catering
* grotere groepen op aanvraag