Lessen

Golfpro Leo van Bennekom

GOLFLES STARTERS
GOLFVAARDIGHEIDSBEWIJS HALEN

Meer informatie en prijzen staan op de website www.teetime.nl

U heeft u al wel eens een balletje geslagen? Als dat beviel is deze cursus uitgelezen manier om eens met dit fascinerende spel kennis te maken. Geen aanschaf van materiaal en toch de gelegenheid om te kunnen spelen en te oefenen. Al na een paar lessen kan u de PAR 3 baan in om het echte gevoel van golf te krijgen. Een spel voor jong en oud als sport of aangenaam tijdverdrijf, aan u de keus. De Nederlandse Golf Federatie heeft het golfvaardigheidsbewijs ingesteld. Een pasje dat u toegang geeft heeft vrijwel alle golfbanen. Voor het behalen van het golfvaardigheidsbewijs moet u een examen doen, dit bestaat uit een praktijk – en een theoretisch examen. Gemiddeld heeft u 20 uur instructie om op te kunnen voor het GVB. Vindt u golf echt leuk? Gaat u door met de GVB class die u opleidt tot het examen.

SWING SURGEON
Don Trahan, in Amerika beter bekend als de ‘Swing Surgeon’, komt naar Nederland om zijn Peak Performance Golf Swing te introduceren in Europa . Via zijn dagelijkse video nieuwsbrief trakteert Don Trahan zijn volgers op antwoorden m.b.t. actuele golf vraagstukken. In 128 landen, waaronder in Nederland in 148 steden wordt deze digitale boodschap ontvangen. Misschien bent u wel een van zijn abonnees ? Europa kan nu ook kennismaken met de Peak Performance Golf Swing, de lichaams-vriendelijke manier van swingen.

Leo van Bennekom
TeeTime Golf Studio op de golfbaan Catharinenburg
0181 404 712
06 53 96 77 38
info@teetime.nl
Meer informatie en prijzen staan op de website www.teetime.nl

Golfleraar sinds 1998
Opleiding:
USGTF Port St. Lucy
USGTF Montpellier
Certified:
Master teaching professional
Examiner / teacher USGTF
Voorzitter Stichting DGTF

Peter Maurits

Email: info@mauritsgolf.com
Telefoon: 06-22411478

Overzicht van de mogelijkheden en lesgelden per 50 minuten per persoon
1 persoon privé lessen   € 50.00
2 personen gezamenlijk € 30.00
3 personen gezamenlijk € 23.50
4 personen gezamenlijk € 20.00
Prijs exclusief oefenballen á € 1,- per 20 ballen, oefenclubs en BTW.

Niet-leden dienen voor aanvang van de les een toegangsbewijs aan te schaffen bij de betaalkiosk/receptie.
Betalingen dienen contant voor aanvang van de les met de pro te worden afgerekend. Afmelden 36 uur tevoren, anders worden de gehele kosten doorberekend. Vergeten lessen worden tevens doorberekend. Slechte weersomstandigheden zijn geen reden tot afmelden. Wij behouden ons het recht om geboekte lestijden te wijzigen. (minimaal 24 uur tevoren, behoudens ziekte).

Golfclinics duur 1 ½ uur :
Uitleg golfspel, uitleg van de spelonderdelen putten, chippen en afslaan, gevolgd door het zelf beoefenen van de betreffende onderdelen.
10-15 personen               € 25,00 p.p.
16-30 personen               € 22,50 p.p.
31-45 personen               € 20,00 p.p.
> 45 personen op aanvraag

Prijs exclusief oefenballen á € 1,- per 20 ballen, inclusief toegang oefenfaciliteiten, oefenclubs en BTW.
De golfclinics zijn eventueel uit te breiden met bijvoorbeeld het spelen op de par-3 baan. Kosten hiervoor zijn € 25,00 p.p. inclusief toegang per-3 baan, oefenclubs, instructie en B.T.W.. Duur 9 holes spelen +/- 1,5 uur.
Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen met Peter Maurits, 06-22411478 of info@mauritsgolf.com

Contact:
Tel: 06-24375600
E-mail: ruudklip@wxs.nl
Website: www.leernugolf.nl

Leer op een professionele en ontspannen manier de fijne kneepjes van de golfsport! Onder begeleiding van een  gecertificeerd golfinstructeur krijgt u les in de diverse onderdelen van de sport zowel voor beginners als (ver)gevorderden.

Als gekwalificeerd golfprofessional (sinds 2004) is het mijn doel het spelplezier van beginnende en gevorderde golfers te verhogen, zowel één op één als in groepsverband. Mijn specialiteit is short game (putten, chippen en pitchen), maar ik verbeter samen met u ook graag uw techniek van lange slagen en afslagen. Ik stel graag trainingssessies samen afhankelijk van uw behoefte.

U kunt bij mij terecht voor alles wat met golf te maken heeft. Hierbij kunt u denken aan de begeleiding tot aan het baanpermissie/GVB, handicap en verder, uitleg van de golfregels, advies over uw golfuitrusting, het organiseren van clinics, bedrijfsuitjes en golfreizen.

BEGINNERSCURSUS
U leert golftechnieken en de basisregels om op de baan te spelen. Door de kleine groepsgrootte kan ik mij bij elke training individueel op  u concentreren, op deze manier verkrijgt u een kwaliteitsbasis die succes en plezier bij het golfen garandeert, zelfs na de cursus.

Cursusduur 5 uur
Min. 2 – max. 4 deelnemers*
Inclusief de fees tot aan het GVB (handicapverwerving)
Inclusief ballen en huurclubs

€ 185 per persoon bij 2 deelnemers
€ 165 per persoon bij 3 deelnemers
€ 150 per persoon bij 4 deelnemers

PRIVE LESSEN
Verbeter uw individuele spel met privélessen.
€ 50/60 min.
€ 25/30 min.

KENNISMAKINGS- OF BEDRIJFSCLINIC (2 uur)
Beleef een eerste kennismaking met het golfen en leer swingen en putten.
Min. 6 – max. 12 deelnemers*
€ 30 p.p. exclusief catering
* grotere groepen op aanvraag

Prijswijzigingen voorbehouden