Voorwoord van de voorzitter…


Het is een voorrecht om af en toe een voorwoordje te mogen schrijven voor onze nieuwsbrief. Deze keer heel kort. Ik vraag nl uw aandacht voor een ‘special’.
Een nieuwsbrief waarin Catharinenburg als baaneigenaar de nieuwe hole 1 presenteert. In goed overleg met de vereniging (onze baancommissie) is deze nieuwe lay-out tot stand gekomen. Uiteraard mag ook de bezielende inzet van Ewoud Gebraad niet onvermeld blijven.

Een ander aspect dat ik even wil noemen is het alsmaar stijgende ledenaantal. Dat is echt super en geeft een buitengewoon goed gevoel. Fantastisch voor onze vereniging. In het bestuur heeft dat geleid tot het weer eens organiseren van een bijeenkomst voor nieuwe leden. Verderop in deze nieuwsbrief vindt u de uitnodiging en leest u hoe de bijeenkomst eruit gaat zien. Ik vraag er bijzondere aandacht voor.

Tot slot is er het plan om het golfseizoen op een feestelijke manier af te sluiten. Golfspel, eten, muziek en dans zullen daarbij de hoofdingrediënten zijn. Daarover hoort u op een later tijdstip meer.

Kortom, blijf onze club volgen via de nieuwsbrief en geniet van het spelen op onze baan die er fantastisch bij ligt. (verderop in de Nieuwsbrief diverse foto’s om dit te onderstrepen). Complimenten aan de greenkeepers.

Corstiaan Kleijwegt


Bijeenkomst ‘nieuwe’ leden…


Een goede gewoonte van ons, het organiseren van een bijeenkomst voor nieuwe leden, is een beetje in het slop geraakt. Graag willen we deze gewoonte weer oppakken en u uitnodigen voor

Zaterdag 3 augustus om 13.30 uur
(na het Par-3 event)

Voor wie is de bijeenkomst bestemd? Uiteraard voor onze nieuwe leden, want wij gaan vertellen hoe de club eruit ziet, wat we doen, wie je waarvoor kunt benaderen en vooral aandacht voor hele praktische zaken. Als u al een poosje lid bent, maar toch nog niet alles weet, dan bent u uiteraard ook van harte welkom. U kunt gewoon ‘inlopen’: hoe meer zielen, hoe meer vreugd.


Uit de hoogte…


Een strakblauwe lucht, een baan die er fantastisch bij ligt op een nog mooiere locatie…, dit waren/zijn de ingrediënten om een drone de lucht in te sturen en de meest prachtige foto’s te maken van onze baan. De redactie heeft er 2 uitgelicht, op de Facebookpagina van Catharinenburg kunt u alle foto’s bewonderen.
Wat een geweldige dag!!!!


Lieve dames, beste heren hier nog even een berichtje van Don en Sonja Seltenrijch, naar aanleiding van de door ons (Grado graveertechniek B.V.) gesponsorde Grado Fun wedstijd met BBQ op zondag 7 juli.
Door alle hectiek (golf, BBQ en voetbal) is ons dankwoord erbij ingeschoten. Ook wij wilde niets missen van de finalewedstijd gespeeld door onze Oranje Leeuwinnen die fantastisch te volgen was op het door Catharinenburg/Wedstrijdcommissie gesponsorde (hele) grote scherm.
Vandaar dat wij in de pen zijn geklommen om op deze wijze onze grote waardering uit te spreken voor alle betrokkenen.

Als eerste natuurlijk alle (ruim 120) deelnemers, wat een geweldige opkomst op deze niet al te warme maar zonovergoten dag.  Mede door jullie is deze dag volgens ons zeer succesvol verlopen en hebben wij genoten van het spel en alle complimenten.

Maar zoals jullie ongetwijfeld weten zijn wij eigenlijk “slechts de sponsor” en moeten de complimenten uitgaan naar de Wedstrijdcommissie die ons in raad en daad hebben bijgestaan in de keuze van wedstijdvorm en natuurlijk alle voorbereidingen hebben getroffen. Dit in nauwe samenwerking met Ewoud Gebraad die namens Catharinenburg de baan en horeca heeft verzorgd.

Hulde ook voor het hele horeca team, die op deze dag bewezen heeft dat het (weer) een feestje kan zijn om een wat groter evenement te organiseren inclusief een wat ons betreft geweldige BBQ met meer dan voldoende ingrediënten en voor een ieder wat wils.

Wij durven te stellen dat dit soort dagen bijdraagt aan het “clubgevoel” waar zovelen van ons naar op zoek zijn wanneer we lid worden van een vereniging.

Nogmaals dank aan iedereen die zich heeft ingezet om deze dag zo succesvol te laten verlopen.

Groet Don en Sonja Seltenrijch
namens Grado graveertechniek B.V.
www.grado.nl
Inzoomen…


De luchtfoto’s zijn geïnitieerd en gemaakt door Patty, sinds kort weer werkzaam in de golfshop en clubhuis/restaurant. Nu gaan we even inzoomen, want wat je van bovenaf weer niet kunt zien maar toch zeker de moeite waard is. Onderstaande foto’s zijn door één van onze leden gemaakt tijdens haar rondje golf.


Welkom…


Ook in deze nieuwsbrief mogen we nieuwe leden welkom heten en aan u voorstellen:

Mevr. J. van Breugel-Oosterhof
Dhr. R. Deijkers
Mevr. L. de Groot
Dhr. M.P. Kortekaas
Dhr. S.B. Kortekaas
Mevr. M.E. van Lier Lels
Dhr. R.M. Meijnders
Mevr. J.C.H. Meijnders-van der Meer

Dhr. I. Melis
Dhr. H. Pannekoek

Dhr. P.W. Schepes
Dhr. P.D.J. Slijkhuis
Dhr. H. Steerenberg
Dhr. R. Visbeen

We wensen u veel golfplezier!


Wist u dat we ook op facebook te vinden zijn:

Facebook
Facebook

Website
Website


   Wilt u weten wat onze adverteerders in huis hebben,   
   klik op de advertentie en maak kennis!   
Ons mailadres is:
redactie@gcroxenisse.nl