Clubhuis/Receptie

Bij de receptie in het clubhuis kunt u de Greenfee toegang regelen, daarnaast hebben we ook golfballen en een klein assortiment andere materialen beschikbaar voor verkoop.

Wij van Golfbaan Catharinenburg begrijpen dat golfmateriaal een persoonlijke keuze is. Met het enorme aanbod in soorten van clubs, tassen, trolly’s en kleding is het onmogelijk alles op voorraad te hebben en we hanteren dan ook het principe dat u nagenoeg alles op golfgebied bij ons kunt verkrijgen maar we in voorkomende gevallen een paar dagen nodig hebben om het gevraagde ook daadwerkelijk te kunnen leveren. Maatwerk is dan ook onze specialiteit.

U kunt daarom in onze shop terecht voor golfballen voorzien van uw logo, golfkleding met of zonder bedrukking, voor lezingen, gezelschappen, golfreizen en excursies, evenementen enz.

De receptie is ook de plaats waar u afspraken kunt maken met de golfpro’s, over bedrijfsgolf dagen, clinics (kennismaking met de golfsport) en toernooien, eventueel gecombineerd met een hapje en een drankje. Tevens kunt u zich in de shop aanmelden voor deelname tijdens de open dagen die geregeld worden georganiseerd.

Restaurant

In ons restaurant kunt u bijvoorbeeld na het lopen van 18 holes een kop koffie komen drinken of genieten van een lunch. Ook het organizeren van feesten en partijen is mogelijk, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.