Clubnieuws & Evenementen

Events op de golfbaan

Het leuke van golf is dat er zoveel verschillende manieren zijn om het spel te spelen. Beginnende en ervaren golfers kunnen tegen elkaar spelen of jong met oud en daar hoeft het niet bij te blijven. Een bedrijfsuitje in de vorm van een golfclinic onder leiding van een van de pro’s, omlijst met een top lunch high-tea, buffet of diner in golfrestaurant Roxenisse…

Er is van alles mogelijk om er een perfect evenement van te maken voor de familie, de collega’s, de vriendenclub of als productpresentatie, een jubileum, verjaarspartij of zomaar, voor de gezelligheid.

Het leuke van golf is dat er zoveel verschillende manieren zijn om het spel te spelen. Beginnende en ervaren golfers kunnen tegen elkaar spelen of jong met oud en daar hoeft het niet bij te blijven. Golfbaan Catharinenburg geeft u volop de ruimte op de 18 holes baan of de 9 holes par 3, de royale driving range, putting greens en chip- en pitchveld.
Een bedrijfsuitje in de vorm van een golfclinic onder leiding van een van de pro’s, omlijst met een top lunch high-tea, buffet of diner in golfrestaurant Roxenisse… Er is van alles mogelijk om er een perfect evenement van te maken voor de familie, de collega’s, de vriendenclub of als productpresentatie, een jubileum, verjaarspartij of zomaar, voor de gezelligheid.

Golfbaan Catharinenburg beschikt men over veel ervaring met het organiseren van evenementen. Voor zowel kleine gezelschappen als grotere groepen is er accommodatie. Zo strijden de baansponsors éénmaal per maand in competitieverband om de eer, nodigen bedrijven hun relaties uit voor een ontspannen ’netwerkdag’ en worden personeelsuitjes motiverende golfclinics waar nog lang na het aansluitende diner over gepraat wordt.

Ook de organisatie van golftrips naar andere banen, zelfs over de landsgrenzen, kan gerust aan het evenementen team worden overgelaten.

Loop eens binnen bij de receptie en laat ’Golfbaan Catharinenburg’ u verrassen.

NGF Competitie 2021

Utrecht, 24 februari 2021

Beste dames en heren,

Hierbij willen wij jullie informeren dat het NGF-bestuur het besluit heeft genomen om de Voorjaarscompetitie 2021 voor volwassenen te annuleren.

Op dit moment is het niet toegestaan om wedstrijden/competities te spelen en is de kans uiterst gering en waarschijnlijk zelfs nihil dat er eind maart wel weer wedstrijden/competities tussen clubs mogen worden gespeeld. Dit wordt onder andere door NOC*NSF, het ministerie van VWS en diverse collega sportbonden bevestigd.

Vanuit clubs krijgen wij al een aantal weken vragen over de stand van zaken en bereiken ons berichten dat binnen deze clubs meerdere teams en/of spelers hebben aangegeven zich niet prettig of zelfs niet veilig te voelen wanneer de competitie doorgang zou vinden. Alles afwegend hebben wij gemeend dit besluit te moeten nemen.

Wij beseffen dat de teleurstelling over het annuleren van de competitie voor het tweede achtereenvolgende jaar bij velen groot zal zijn. We hechten echter in dit stadium grote waarde aan duidelijkheid voor iedereen.

Een verplaatsing van de competitie naar een later tijdstip in 2021 is, zoals aangegeven in de brief van 8 januari jl., een onmogelijke zaak. Wij gaan er vooralsnog van uit dat de Jeugdcompetitie en de Najaarscompetitie wel gespeeld kunnen worden.

Wij hopen op begrip voor bovenstaand besluit en voor vragen zijn wij vanzelfsprekend bereikbaar via de bekende contactpersonen. Wij wensen iedereen veel gezondheid en sterkte toe in deze lastige tijd voor golfclubs.

Met vriendelijke groeten,

Namens het gehele NGF-bestuur,

Caroline Huyskes
President

Lid worden van Golfclub Roxenisse ?

Golfclub Roxenisse heeft vanaf de aanleg van golfbaan Catharinenburg hier haar homecourse. De club heeft dan ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de baan. Mede hierdoor heerst er nog steeds een sterk saamhorigheidsgevoel en dat maakt Roxenisse een club in de ware zin van het woord.

De leden van ’Roxenisse’ komen uit alle geledingen van de samenleving. Voor allen staat slechts één ding voorop: genieten van het golfspel.

De club is erg actief met een eigen wedstrijdkalender voor zowel de sportieve als de gezelligheidsspelers.

Bij Golfclub Roxenisse kunt u het golfspel leren of uw techniek verder verbeteren. Ook zorgt de golfclub ervoor dat u uw GVB-examen kunt doen. Een paar maal per jaar worden er examens afgenomen. Als clublid heeft u natuurlijk alle mogelijkheden om uw handicap te verbeteren.

Binnen de club krijgt de jeugd extra veel aandacht. Er is een speciale jeugdcommissie die de jonge golfers en golfsters begeleidt en samen met de pro’s een lesprogramma uitvoert. In het clubhuis vindt u alle faciliteiten die bij een goed geoutilleerde golfbaan passen, zoals een douche- en kleedruimte, een gezellig restaurant waar u uitstekend kunt eten en een mooi terras vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de baan. Maar vooral: een clubhuis met een gezellig verenigingsleven! Zelf ervaren is de beste methode om kennis te maken met Golfclub Roxenisse.

De baan is zeven dagen per week geopend en toegankelijk voor iedereen met een GVB- of EGA-handicap.

Wij verwelkomen u graag als lid van Golfclub Roxenisse, meer informatie over het lidmaatschap vindt u hier

Nieuwsbrief uit het Par-hole

Wilt u altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en het laatste nieuws omtrent de Golfbaan en Golfclub, meld u dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.