Clubnieuws & Evenementen

Events op de golfbaan

Het leuke van golf is dat er zoveel verschillende manieren zijn om het spel te spelen. Beginnende en ervaren golfers kunnen tegen elkaar spelen of jong met oud en daar hoeft het niet bij te blijven. Een bedrijfsuitje in de vorm van een golfclinic onder leiding van een van de pro’s, omlijst met een top lunch high-tea, buffet of diner in golfrestaurant Roxenisse…

Er is van alles mogelijk om er een perfect evenement van te maken voor de familie, de collega’s, de vriendenclub of als productpresentatie, een jubileum, verjaarspartij of zomaar, voor de gezelligheid.

Het leuke van golf is dat er zoveel verschillende manieren zijn om het spel te spelen. Beginnende en ervaren golfers kunnen tegen elkaar spelen of jong met oud en daar hoeft het niet bij te blijven. Golfbaan Catharinenburg geeft u volop de ruimte op de 18 holes baan of de 9 holes par 3, de royale driving range, putting greens en chip- en pitchveld.
Een bedrijfsuitje in de vorm van een golfclinic onder leiding van een van de pro’s, omlijst met een top lunch high-tea, buffet of diner in golfrestaurant Roxenisse… Er is van alles mogelijk om er een perfect evenement van te maken voor de familie, de collega’s, de vriendenclub of als productpresentatie, een jubileum, verjaarspartij of zomaar, voor de gezelligheid.

Golfbaan Catharinenburg beschikt men over veel ervaring met het organiseren van evenementen. Voor zowel kleine gezelschappen als grotere groepen is er accommodatie. Zo strijden de baansponsors éénmaal per maand in competitieverband om de eer, nodigen bedrijven hun relaties uit voor een ontspannen ’netwerkdag’ en worden personeelsuitjes motiverende golfclinics waar nog lang na het aansluitende diner over gepraat wordt.

Ook de organisatie van golftrips naar andere banen, zelfs over de landsgrenzen, kan gerust aan het evenementen team worden overgelaten.

Loop eens binnen bij de receptie en laat ’Golfbaan Catharinenburg’ u verrassen.

Club evenementen komende periode bij Golfclub Roxenisse

SpeeldatumEvenementInschrijving sluit op
5-12-2023MIXDAG MET SINT02-12-2023
16-12-2023PAR 3 COUPLE MATCHPLAY13–12-2023
16-12-2023KERSTKINDERDISCOVRIJ ENTREE
26-12-2023KERSTMIXDAG23-12-2023
6-1-2023
NIEUWJAARSEVENT
03-01-2024

NGF Competitie 2023

Aan de Competitie Coördinatoren en de Captains van de teams die voor de NGF-competitie 2023 te gast zijn op Golfclub Roxenisse.

Melissant, februari 2023

Geachte Competitie Coördinator, Captain,

Hierbij verstrek ik u de nodige informatie voor uw team dat in de komende NGF-competitie te gast is bij GC Roxenisse op Golfbaan Catharinenburg.

Overzicht captains van onze competitieteams:

2e klasse 27 holes Dames senioren, poule m17: Corrie Kleijwegt –         telefoonnummer 06 – 151 09 717 – email chmkleijwegt@hotmail.com

4e klasse 27 holes Heren senioren, poule P37: Don Seltenreich –             telefoonnummer 06 – 53 18 73 62  – email donseltenrijch@xs4all.nl  

U kunt vanaf heden terecht op onze baan voor uw oefenronde, afhankelijk van de beschikbaarheid. Voor een zodanige oefenronde wordt NGF competitiespelers, ingedeeld in een der bovenvermelde poules, per speler een greenfee van € 40,– op weekdagen, en van   € 45,– voor het weekend in rekening gebracht, uiteraard uitsluitend op basis van wederkerigheid.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met onze caddymaster, tel. 0187 605060.

Over het menu voor het lunchbuffet en het diner zal separaat worden gecommuniceerd.

Namens GC Roxenisse heet ik u graag van harte welkom, en wens ik u een prettige competitie toe.

Met vriendelijke groet,

Govert Boender

NGF Competitie Coördinator GC Roxenisse

Lid worden van Golfclub Roxenisse ?

Golfclub Roxenisse heeft vanaf de aanleg van golfbaan Catharinenburg hier haar homecourse. De club heeft dan ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de baan. Mede hierdoor heerst er nog steeds een sterk saamhorigheidsgevoel en dat maakt Roxenisse een club in de ware zin van het woord.

De leden van ’Roxenisse’ komen uit alle geledingen van de samenleving. Voor allen staat slechts één ding voorop: genieten van het golfspel.

De club is erg actief met een eigen wedstrijdkalender voor zowel de sportieve als de gezelligheidsspelers.

Bij Golfclub Roxenisse kunt u het golfspel leren of uw techniek verder verbeteren. Ook zorgt de golfclub ervoor dat u uw GVB-examen kunt doen. Een paar maal per jaar worden er examens afgenomen. Als clublid heeft u natuurlijk alle mogelijkheden om uw handicap te verbeteren.

Binnen de club krijgt de jeugd extra veel aandacht. Er is een speciale jeugdcommissie die de jonge golfers en golfsters begeleidt en samen met de pro’s een lesprogramma uitvoert. In het clubhuis vindt u alle faciliteiten die bij een goed geoutilleerde golfbaan passen, zoals een douche- en kleedruimte, een gezellig restaurant waar u uitstekend kunt eten en een mooi terras vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de baan. Maar vooral: een clubhuis met een gezellig verenigingsleven! Zelf ervaren is de beste methode om kennis te maken met Golfclub Roxenisse.

De baan is zeven dagen per week geopend en toegankelijk voor iedereen met een GVB- of EGA-handicap.

Wij verwelkomen u graag als lid van Golfclub Roxenisse, meer informatie over het lidmaatschap vindt u hier

Nieuwsbrief uit het Par-hole

Wilt u altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en het laatste nieuws omtrent de Golfbaan en Golfclub, meld u dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Wilt u een bijdrage leveren aan de inhoud, stuur dan een mail naar redactie@gcroxenisse.nl of info@gcroxenisse.nl

Veelgestelde vragen / FAQ

Waar vind ik de contactgegevens van een van onze leden?

U kunt de contactgegevens van de leden van GC Roxenisse vinden door onderstaande stappen uit te voeren:

Ga naar ‘Club’ in het menu bovenaan deze pagina en klik op ‘Inloggen leden’.

Uw gebruikersnaam is uw e-mail adres, het wachtwoord heeft u van ons ooit al toegestuurd gekregen heeft u geen wachtwoord of bent u deze vergeten?
Even een mailtje aan info@gcroxenisse.nl en wij sturen u een nieuw wachtwoord toe

Na het inloggen komt u terecht op uw ‘dashboard’

U ziet een aantal standaard vensters op uw dashboard

U kunt een zoekvenster toevoegen tot uw dashboard door aan de rechterzijde, naast “Selecteer extra opties voor op uw dashboard” te kiezen voor het item “Zoek lid”

In dit zoekvenster vult u (een deel van) de voor- of achternaam van het lid waar u de informatie van zoekt in, u krijgt de resultaten te zien van uw zoekopdracht, waaruit u een keuze kunt maken

Door het lid te selecteren komt u bij de personalia van het gevonden lid, waar u alle contactgegevens kunt vinden, voor zover bekend in ons systeem

U kunt de vensterposities van uw dashboard zelf arrangeren.
Als u met uw mousepointer boven het muisicoon van het venster komt, verandert de pointer in een “vier richtingen pijl”, door nu te klikken en te slepen kunt u de posities van uw vensters opnieuw instellen

Welke stappen moet ik volgen om een EGA handicap te behalen?

Verkrijg baanpermissie via een Pro of via een baan

Behaal het golfregelexamen

Loop een qualifying kaart met over 9 holes minimaal 18 of over 18 holes 36 Stablefordpunten op de baan waar je baanpermissie hebt. Spreek met je marker af dat je een qualifying kaart wilt gaan lopen en geef daarbij aan over hoeveel holes en vanaf welke kleur tee, indien van toepassing.  Noteer voor elke hole het aantal slagen op de kaart.

Deze eerste kaart met voldoende stableford punten moet met een marker met minimaal EGA handicap 54 gespeeld worden. Na afloop van de ronde, moet deze kaart bij de eigen club ingeleverd worden, in de daarvoor bestemde brievenbus. Zowel speler als marker dienen de kaart te ondertekenen.

Ik heb een EGA handicap en wil een qualifying kaart lopen

Voordat je gaat spelen, meldt je je aan of via de zuil of gebruik de Golf.nl app en let daarbij op dat de juiste tees, lus(sen), grote baan of Par 3 gekozen wordt of op de eerste tee, spreek met je marker af dat je een qualifying kaart wilt gaan lopen en geef daarbij aan over hoeveel holes en vanaf welke kleur tee, indien van toepassing.

Vul na afloop de scores in, via de zuil of via de Golf.nl app of mijn.golf.nl. Een digitaal door de marker ondertekende kaart hoeft niet bij de club ingeleverd te worden, elke andere kaart dus wel! Indien op de eerste tee werd afgesproken dat een qualifying kaart gelopen werd, let dan naderhand bij het invoeren op, hetzij via de zuil, Golf.nl app of mijn.golf.nl, dat de juiste tees, lus(sen), grote baan of Par 3 gekozen wordt.

Alle qualifying kaarten, moeten met een marker met minimaal EGA handicap 54 gespeeld worden. Zowel speler als marker dienen de kaart te ondertekenen, hetzij fysiek of digitaal.

Ik heb een EGA handicap en wil een qualifying kaart lopen op een andere club dan mijn home-club

Voordat je gaat spelen, meldt je je aan of via de zuil of gebruik de Golf.nl app en let daarbij op dat de juiste tees, lus(sen), grote baan of Par 3 gekozen wordt of op de eerste tee, spreek met je marker af dat je een qualifying kaart wilt gaan lopen en geef daarbij aan over hoeveel holes en vanaf welke kleur tee, indien van toepassing.

Vul na afloop de scores in, via de zuil of via de Golf.nl app of mijn.golf.nl of via je eigen Dashboard op https://roxenisse.prowaregolf.nl/dashboard. Een digitaal door de marker ondertekende kaart hoeft niet bij de club ingeleverd te worden, elke andere kaart dus wel! Indien op de eerste tee werd afgesproken dat een qualifying kaart gelopen werd, let dan naderhand bij het invoeren op, hetzij via de zuil, Golf.nl app of mijn.golf.nl of Dashboard, dat de juiste tees, lus(sen), grote baan of Par 3 gekozen wordt.

Kaarten ingevoerd binnen Proware kunnen (nog) niet door een marker digitaal ondertekend worden.

Indien er in een EGA land werd gespeeld, kan de kaart ook via het Dashboard ingevoerd worden, waarbij het van belang is, dat de Stablefordscore is uitgerekend en wordt ingevoerd. Deze buitenlandse kaart, moet ook bij de eigen vereniging in de daarvoor bestemde brievenbus ingeleverd worden.

Alle qualifying kaarten, moeten met een marker met minimaal EGA handicap 54 gespeeld worden. Zowel speler als marker dienen de kaart te ondertekenen, hetzij fysiek of digitaal.

Als ik probeer aan te melden krijg ik een OOPS of 404 fout

Als u zich aanmeld bij ons systeem en u heeft zich de voorgaande sessie niet netjes afgemeld, dan kan het voorkomen dat u een OOPS! of 404 foutmelding te zien krijgt.

Als dat het geval is bent u waarschijnlijk nog niet afgemeld en probeert u toch opnieuw aan te melden.

U kunt controleren of u nog steeds bent aangemeld door rechtstreeks naar uw dashboard te gaan, komt u daar op terecht, dan bent u inderdaad nog steeds aangemeld.

De link naar uw dashboard is: https://roxenisse.prowaregolf.nl/dashboard

Als dit ook niet werkt, dan is mijn advies om de geschiedenis van uw webbrowser te wissen en het opnieuw te proberen.

Waar vind ik mijn factuur?

U kunt uw factuur als volgt downloaden:

Ga naar ‘Club’ in het menu bovenaan deze pagina en klik op ‘Inloggen leden’.

Uw gebruikersnaam is uw e-mail adres, het wachtwoord heeft u van ons ooit al toegestuurd gekregen heeft u geen wachtwoord of bent u deze vergeten?

Even een mailtje aan info@gcroxenisse.nl en wij sturen u een nieuw wachtwoord toe

Na het inloggen komt u terecht op uw ‘dashboard’

Rechts van uw dashboard ziet u uw gegevens, klik op het woordje “details”

Hierna komt u op een nieuwe gegevenspagina, Klik op “bestanden”

Hier ziet u uw factuur staan, wanneer u helemaal rechts van deze regel kijkt ziet u een symbooltje om te downloaden.

Nadat u uw factuur heeft gedownload kunt u deze terug vinden op uw computer in het mapje “downloads”, hierna kunt u hem openen.

Mocht het na deze uitgebreide handleiding tóch niet lukken om de factuur te downloaden, stuur dan een mailtje naar info@gcroxenisse.nl, dan helpen wij u graag.

Waar vind ik mededelingen van het bestuur en commissies?

Binnen het Leden gedeelte (na cloud toegang) vindt u in het menu “Vereniging” hier staan vanuit de diverse commissies en het bestuur mededelingen en documenten.

Ik kan niet inloggen of ben mijn wachtwoord kwijt

U kunt uw vergeten (of nog niet bekende) wachtwoord zelf aanpassen binnen het systeem van ProwareGolf.
Ga naar de login pagina van ProwareGolf https://roxenisse.prowaregolf.nl/authenticate/login en klik vervolgens op de knop ‘Wachtwoord vergeten’.

Vul vervolgens uw in het systeem bekende mailadres in en vul ook de controletekens in, als U daarna op de knop opslaan klikt, zult U een mail ontvangen met een link naar een pagina waar U uw wachtwoord opnieuw kunt instellen voor Uw account.

Raadpleeg de handleiding voor leden, indien uw vraag niet wordt beantwoord kunt u een mail sturen naar helpdesk@gcroxenisse.nl

Hoe kan ik een starttijd reserveren?

U kunt een starttijd reserveren door de stappen te volgen die hier beschreven staan. Let op stap 1 is gebaseerd op de oude website. Nu gaat u in het menu naar ‘Reserveren’ en klikt u op ‘Leden’.

Waar vind ik meer informatie over de ProwareGolf WebApp?

Hier vindt u alles over de ProwareGolf WebApp.