Geruisloos genieten van Goeree-Overflakkee met onze E-bob/bikes!

Op zoek naar een leuk uitstapje met familie of vrienden? Stap dan op een e-bob van Golfbaan Catharinenburg!
Bij Golfbaan Catharinenburg, gelegen aan de Bouwdijk in Melissant, ben je aan het juiste adres voor het huren van goed onderhouden elektrische bob bikes tegen een scherpe prijs. Onze uitstekende service omvat ook het verstrekken van leuke tips en routes wanneer je bij ons een bob bike huurt. Als je op zoek bent naar een plezierige daguitstap met vrienden, vriendinnen of familie, dan is het huren van een elektrische bob bike absoluut een aanrader!

De BOB Bike biedt een maximale snelheid van 25 km/u en heeft een bereik van 60 km wanneer volledig opgeladen. Wat de scooter echt leuk maakt, zijn de extreem brede banden. Met deze stille cruiser kun je volop genieten van de prachtige natuur op Flakkee. Na een korte instructie over de E-Bob worden er drie leuke routes op Flakkee aanbevolen, maar je kunt natuurlijk ook zelf op ontdekking gaan. De bob bikes zijn uitgerust met handige telefoonhouders, zodat je je routebeschrijving gemakkelijk kunt volgen. Maak gebruik van deze handige toevoeging en geniet van een geweldige rit op de BOB Bike terwijl je de omgeving verkent!

Als je graag een grote groep wilt voorzien van Bob bikes en liever niet terug wilt keren naar Melissant, dan is dat absoluut mogelijk! Met onze Bob bikes op locatie service kunnen we de Bob bikes naar de door jou gewenste locatie brengen en weer ophalen. Dus als je liever niet in Melissant wilt vertrekken, maar juist daar naartoe wilt rijden met je groep, is dat geen enkel probleem. We zorgen voor de uitgifte en inname van de Bob bikes, zelfs als je wilt dat ze worden bezorgd en opgehaald op een andere locatie dan Melissant. Voor deze service rekenen we een bedrag van €145,- Op deze manier kun je met je hele groep gemakkelijk vertrekken vanaf de afgesproken plek en genieten van een fantastische dag vol avontuur met de Bob bikes.

  • Veilig op pad
  • Direct geregeld
  • Offroad mogelijk
  • Milieuvriendelijk
  • Maximaal 25 km per uur
  • Geen helm verplicht
  • Auto of brommer rijbewijs verplicht

Dagje Catharinenburg
Een scooter tour is bij ons prima te combineren met andere uitjes op de golfbaan. Een echte aanrader is een rondje met de e-BOB, een golf-clinic met een ervaren golfinstructeur en tot slot een hapje eten in ons restaurant met uitzicht over de golfbaan!

Tarieven

Mocht u de omgeving buiten de golfbaan willen verkennen, zie hier onze Bob tarieven;

Maandag t/m vrijdag:
2,5 uur = €35,-
4 uur = €60,-
Borg: €100,-

Zaterdag, zondag & feestdagen:
2,5 uur = €40,-
4 uur = €60,-
Borg: €100,-

Huurbedrag per week = €225,-
Borg: €200,-

Bekijk hier de huurvoorwaarden.

Contact opnemen

Contant opnemen voor de verhuur:

Telefoon             0187-605060

E-mail                  info@catharinenburg.nl

Routes

De routes zijn te downloaden in app van Route.nl (download de app via AppStore of Googleplay) of als pdf te downloaden/ uit te printen.

U kunt ook kiezen uit een van de drie routes die wij voor u hebben uitgezocht:

https://routiq.com/nl/route/3435117/e-bob-verhuur-golfbaan-catharinenburg-1

https://routiq.com/nl/route/3435076/e-bob-verhuur-golfbaan-catharinenburg-2

https://routiq.com/nl/route/3435013/e-bob-verhuur-golfbaan-catharinenburg-3