Parhole 2021-04 – 15 maart 2021


Par-3 wedstrijd zaterdag 20 maart 2021…
U wist het al, het openingsevent op de Par3 gaat a.s. zaterdag plaatsvinden. Er zijn al aardig wat inschrijvingen, maar er kunnen er nog meer bij. Net zoals bij de Hot Chocolate afgelopen zaterdag, zullen we de spelers ook hier weer trakteren op wat verwennerijen. We hebben een leuke gemengde speelvorm bedacht, waarbij we gaan beginnen op hole 12 van de grote baan, daarna spelen we hole 13 en vervolgens hole 11. Dan zijn we dicht bij het clubhuis en gaan we terug naar de par3 baan waar we vervolgens starten op hole 1. Na 9 holes Par3 wordt er nog een leuk spel gespeeld in het oefengebied, maar wat dat is, houden we nog even geheim. Het wordt natuurlijk een beregezellig event voor iedereen, maar het is zeker aantrekkelijk voor onze beginnende spelers, omdat het een ideale manier is om kennis te maken met de baan en andere spelers. We spelen nog in flights van 2, waarbij we beginnende spelers laten vergezellen door meer ervaren spelers. Nog niet ingeschreven? Het kan nog tot 17 maart einde middag. Doen hoor!

Hot Chocolate…
Van tevoren waren we flink onzeker over het weer, maar uiteindelijk hadden we nauwelijks regen, wel heel veel wind. Hierdoor viel het niet mee om deze ronde uit te lopen. Toch kijken we terug op een goede dag, niet in het minst door alle verwennerijen. Omdat het niet een echte wedstrijd was, hadden we ook geen groots prijzenpakket. We willen echter wel de mensen met de hoogste score even in het zonnetje zetten. Voor jullie allemaal ligt er een kleine attentie in het clubhuis.
Dames: Marion van Bregt Joke Hinskens Dolores van Zanten
Heren: Ben Vos Bas van Delft Jaap Breddels
Ook een eervolle vermelding voor Umut Sevin, omdat hij samen met Ben Vos de hoogste score had. Helaas vergeten de scorekaart in te leveren, waardoor de score niet kon worden gecheckt.

Intogolf webpagina…
Daar hebben we zaterdag ook veel ervaring mee opgedaan, het bleek voor velen niet mee te vallen. Gelukkig was daar Jos de Raaij die velen op weg heeft geholpen. Als u een event/wedstrijd speelt, moeten de scores worden ingevoerd in dit systeem en NIET in de golf.nl app, omdat de wedstrijd/event daar niet aan kan worden gekoppeld. De bedoeling is dat u deze pagina opzoekt op uw telefoon: https://roxenisse.prowaregolf.nl/mobile. U logt in met dezelfde gegevens als ons ledensysteem. Als u voor een wedstrijd of event staat ingeschreven, dan ziet u dat gelijk op de eerste pagina. LET OP: op het moment dat u de wedstrijd aanklinkt voordat u de score gaat invoeren, dan loopt u het risico dat dit wordt aangemerkt als ‘score ingevoerd’, waardoor u later niet meer kunt invoeren. Niet doen dus, pas aanklikken als u uw score daadwerkelijk gaat invoeren! Speelt u mee op de aankomende herendag of damesdag en heeft u hulp nodig? Jos de Raaij is ook daar aanwezig om u te ondersteunen, breng dus uw codes mee!

Theorie-examen behaald?
Fijn natuurlijk, dan kunt u aan de slag om uw handicap te gaan halen. Op het moment dat u bent geslaagd, voeren we dat in het systeem in. U krijgt op dat moment een handicap 55. U kunt dan kaarten gaan lopen met een marker. Normaal gesproken kunnen gelopen kaarten worden ingevoerd in de Golf.nl app, maar dat is niet het geval met uw eerste kaart. Als u een kaart heeft gelopen met 18 punten of hoger over 9 holes of 36 of hoger over 18 holes, dan kunt u deze kaart inleveren in het restaurant. De R&H commissie voert die score dan in, waarna u handicap 54 krijgt. Vanaf dat moment kunt u de nieuwe scorekaarten invullen in de Golf.nl app. Nog geen theorie-examen gedaan? Op 10 april a.s. is er weer een nieuwe ronde. Er kan worden ingeschreven voor een sessie om 09.00 uur, 10.00 uur of 11.00 uur. Inschrijven kan door een mailtje naar secretariaat.gcroxenisse@outlook.com

Lost and found?
Op 3 maart heeft een van onze leden een gouden oorbel verloren tussen de parkeerplaats en het einde van hole 9 (zie bijgaande foto). Heeft u de oorbel toevallig gevonden? Laat het ons even weten (secretariaat.gcroxenisse@outlook.com) dan kunnen wij de dame in kwestie weer blij maken.

Wist u dat we ook op facebook te vinden zijn:
Facebook
Facebook
Website
Website

   Wilt u weten wat onze adverteerders in huis hebben,       klik op de advertentie en maak kennis!   Ons mailadres is: redactie@gcroxenisse.nl Redactie en vormgeving: Redactie: Margreeth van der Vlis – van Bennekom Redactie & Vormgeving: Ineke Veger-Kranenburg