Parhole 2021-06 – 25 april 2021

 

BREAKING NEWS!!!
A.s. woensdag, 28 april, vanaf 12 uur mag ons terras weer worden geopend! U kunt dan van 12.00 tot 18.00 uur weer bij ons terecht voor een hapje en een drankje. Buiten deze tijden is alleen take-away mogelijk. Uiteraard zijn hier Coronaregels van toepassing:
  • 2 personen aan tafel met 1,5 meter afstand
  • vóórdat u het terras opgaat, eerst reserveren aan de bar
  • i.v.m. het beperkt aantal plaatsen is vooraf reserveren niet mogelijk.
Het team Catharinenburg kijkt uit naar uw komst!
   
 
 
   
 
 
A.s. dinsdag is het zover, dan spelen we het Koningsdagevent. Het bestuur heet u dan weer van harte welkom voor dit gezellige event. In eerdere jaren hadden we altijd de oranje ballen wedstrijd, waarbij iedereen werd uitgenodigd om in een zo mooi mogelijke outfit te komen die eer deed aan de dag. Dit is een traditie die we niet willen breken. Het bestuur nodigt u daarom van harte uit om in ‘gepaste kleding’ te komen. Een speciale commissie zal zich beraden over wie zich het mooist heeft uitgedost; het bestuur stelt daar een leuk prijsje voor ter beschikking. Doet u ook mee?
   
 
 
   
 
 

PAR-3 event…
Na ons geslaagde openingsevent van een aantal weken geleden, gaan we op zaterdag 8 mei weer van start met een ‘regulier’ Par-3 event. Beginnende spelers worden dan vergezeld door een ervaren speler uit de grote baan, zodat zij kunnen leren hoe het werkt om een rondje golf te lopen. Zin in? Aanmelden kan via uw dashboard op de site, onder het kopje ‘wedstrijden’.
   
 
 
 

Versoepelingen? Of toch niet…
Zeker, vanaf 28 april a.s. vinden er versoepelingen m.b.t. de coronaregels plaats. Wat echter wel van kracht blijft voor ons als golfbaan is het reserveren, registreren en melden.  Nog té vaak merken wij dat dit nog steeds niet voor iedereen duidelijk is. Daarom nogmaals de regels in deze:
  • starttijden moeten van tevoren worden gereserveerd via de site;
  • bij aankomst op de baan, moet u zich melden bij de caddiemaster in het clubhuis; op dat moment wordt u geregistreerd;
  • als de opgegeven persoon in uw flight onverhoopt niet kan spelen, dan meldt u dat bij de caddiemaster. De caddiemaster kan besluiten om een andere speler in de flight te plaatsen, dit wordt niet besloten door de andere spelers in de flight.
   
 
 
 

Van de baancommissie…
Er wordt deze lente weer veel geklaagd over de kwaliteit van de greens. Nadat de greens al vroeg dit jaar geprikt zijn, is het helaas langere tijd behoorlijk koud geworden. Het gras groeide dan ook niet of nauwelijks. Gelukkig zijn de vooruitzichten nu wat beter. De greenkeepers gaan dan ook volgende week van start met het verticaal maaien (verticuteren)  en zanden van de greens. Als het weer dan nog een beetje groeizaam wil zijn, zullen de greens ongetwijfeld snel opknappen. Over greenkeepers gesproken: zij hebben altijd voorrang! Wees alsjeblieft voorzichtig met ze, we hebben er al niet zoveel. Als de greenkeepers voor je aan het werk zijn, rustig wachten tot ze weggaan of een teken geven dat je kunt slaan. En tenslotte: het is niet toegestaan om oefenslagen op de tee-box te maken. Doe dat alsjeblieft ernaast, zodat de tee-boxen niet nodeloos worden beschadigd.
   
 

Wist u dat we ook op facebook te vinden zijn:
   
 
Facebook
Facebook
   
Website
Website
   
 

   Wilt u weten wat onze adverteerders in huis hebben,       klik op de advertentie en maak kennis!   
Ons mailadres is: redactie@gcroxenisse.nl
Redactie en vormgeving: Redactie: Margreeth van der Vlis – van Bennekom Redactie & Vormgeving: Ineke Veger-Kranenburg