Parhole 2021-07 – 8 mei 2021


De uitslagen van een geslaagde dag…
We hebben een mooie koningsdag beleefd met een groot aantal deelnemers in de wedstrijd. U bent natuurlijk nieuwsgierig naar de uitslag én wie de prijs voor de deelnemers met de mooiste outfit heeft gewonnen. Op de foto ziet u wie er met de teamprijs is gaan strijken: Team Catharinenburg dat voor deze dag de kleur had aangepast van groen naar oranje. Ze zagen er super uit! Verder vond de commissie dat Edwin Treffers en Wilma van Wijk de mooiste outfit hadden. De Koningsdag teamprijs gaat naar: Sonja Seltenreich Minke Pomper Judith Verlinde Mireille Pennings Voor alle prijswinnaars ligt er doosje ballen in het clubhuis klaar!

Examens…
Er zijn 2 nieuwe data vastgesteld waarop het theorie-examen kan worden afgelegd: Zaterdag 15 mei Zaterdag 12 juni Voor beide dagen geldt dat u kunt inschrijven voor een sessie om 10 uur en een sessie om 11 uur. Graag even aangeven waar de voorkeur naar uitgaat. Inschrijven kan via: regelenhandicapcommissie@gcroxenisse.nl.

Een bericht van de NGF…
Beste golfer,  Het magazine GOLF.NL verschijnt ook dit voorjaar in digitale vorm. En het zit weer vol met verhalen die laten zien waarom golf zo’n prachtige sport is. Zo analyseren coach Phil Allen en Robert-Jan Derksen swings van bekende voetbalanalisten, staan hippe Nederlandse golfmodemerken in de etalage en laat tourpro Wil Besseling zien hoe hij zijn swing heeft verbeterd (en wat jij daarvan kan leren). Verder is GOLF.NL met de ‘golffamilie’ Trustfull de baan ingegaan, zijn de Wadden meer dan golfproof bevonden, en krijg je hulp bij het kiezen van je nieuwe driver. Als je dan ook nog de tips volgt om blessures te voorkomen (met video over de perfecte warming-up) en de APK-keuring doet voor je golfspel, ben jij helemaal klaar voor een mooi, nieuw golfseizoen! Klik hier om naar het magazine GOLF.NL te gaan. Veel leesplezier (en vergeet niet mee te doen aan de leuke winactie met als prijs drie Callaway-clubs t.w.v. 1200 euro!). De redactie van GOLF.NL

Hemelvaartwedstrijd…
Let u alstublieft op: de aanvangstijden zijn vervroegd, zodat zoveel mogelijk mensen van het terras gebruik kunnen maken bij binnenkomst. Team Catharinenburg kijkt al uit naar uw komst!

Welkom…
De populariteit voor het spelletje golf wint in rap tempo terrein. Ook wij mogen ons daarin verheugen.
We hebben weer veel nieuwe leden in mogen schrijven, gerekend vanaf januari maar liefst 59, maar i.v.m. de AVG mogen we die niet (meer) publiceren. U kunt onze nieuwe leden wel vinden in uw persoonlijke omgeving onder het tabblad ledeninformatie. Wij heten alle nieuwe leden van harte welkom en vooral veel golfplezier.

Wist u dat we ook op facebook te vinden zijn:
Facebook
Facebook
Website
Website

   Wilt u weten wat onze adverteerders in huis hebben,       klik op de advertentie en maak kennis!   
Ons mailadres is: redactie@gcroxenisse.nl
Redactie en vormgeving: Redactie: Margreeth van der Vlis – van Bennekom Redactie & Vormgeving: Ineke Veger-Kranenburg